Târgu-Jiu: Evans: „A fost un meci bun pentru noi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Energiei Rovinari, Theo Evans, a apreciat că jocul cu ultima clasată nu a fost deloc uşor pentru echipa sa care a intrat mai greu în joc pentru că echipa din Braşov are jucători de talie mică.

Chiar dacă elevii săi au obţinut victoria, Evans nu a fost mulţumit de joc, mai ales în debutul partidei de ieri: „A fost un meci bun pentru noi dar în prima repriză nu am jucat foarte bine însă a doua a fost mai bine. Este dificil când joci cu asemenea echipe care au jucători mici, nu te împrechezi bine cu ei şi joacă puţin neortodox. Aşa că pentru o vreme te încurcă dar pe urmă poţi să revii, să intri în ritm şi totul este bine. Dar s-a văzut că încă mai avem lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim.”

Tehnicianul a apreciat faptul că Energia a egalat CS Otopeni după această victorie dar pot depăşi echipa cu care se luptă pentru un loc în primele şapte: „Câştigând acest meci suntem la egalitate cu CS Otopeni, dar dacă am putea câştiga următorul meci sau să câştigăm meciul împotriva celor de la Otopeni cred că putem trece de ei. Pentru noi a fost o victorie bună, este bine pentru că spiritul fiecăruia şi atmosfera este foarte bună şi aveam nevoie de aşa ceva. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul cu CSM Bucureşti pentru că nu avem mult timp, avem doar două zile şi miercuri jucăm cu ei. Trebuie să ne reconcentrăm pentru că va fi un meci mare pentru noi.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite