Jandarmul Paul Feroiu, pe podium, la Campionatul de Judo al Ministerului Administrației și Internelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Feroiu a obținut numeroase medalii
Paul Feroiu a obținut numeroase medalii

Jandarmul gorjean, Paul Feroiu, din cadrul Detașamentului Mobil, a obținut locul III la Campionatul de Judo, faza finală pe Ministerul Administrației și Internelor.

Campionatul de Judo - faza finală pe minister s-a desfășurat, în perioada 16-19 octombrie, în municipiul Ploiești. Jandarmul gorjean, plt. maj. Feroiu Paul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, a fost selecționat să participe la această competiție, ca urmare a obținerii unor rezultate meritorii la competițiile de Judo și Unifight desfășurate în decursul acestui an.  Acesta a fost șeful lotului Jandarmeriei Române.
Paul Feroiu s-a clasat pe loc III la individual, categoria 90 kg. + 35 ani, iar la echipe, după parcurgerea a trei meciuri, echipa Jandarmeriei Române s-a clasat pe locul III pe minister, obținând medalia de bronz.
 
În decursul acestui an, jandarmul gorjean a participat la trei competiții finale la judo, în toate clasându-se pe podiumul de premiere. Paul Feroiu a participat la Turneul Internaţional de Judo Veterani al forţelor armate şi de ordine publică, desfăşurat în Federaţia Rusă, făcând parte din delegaţia Ministerului Administraţiei şi Internelor formată din cinci sportivi, dintre care doi jandarmi, din Gorj și,respectiv, din Cluj. Turneul Internaţional de Judo Veterani a fost organizat de Uniunea Naţională de Judo Veterani din Federaţia Rusă și a reunit reprezentanţi ai forţelor armate şi de ordine publică din 14 ţări.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite