Preşedintele Parlamentului European, prezent în Gorj, alături de premierul Ponta, în ziua lansării candidaților USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martin Schultz
Martin Schultz

Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, a va fi prezent marți, 30 octombrie, în județul Gorj, pentru inaugurarea staţiei de epurare a apei de la Bumbeşti Jiu. La acest eveniment va fi prezent și premierul Victor Ponta, care va participa la lansarea candidaților USL Gorj la alegerile parlamentare.

Președintele Parlamentului European va participa la o întâlnire cu autorităţile judeţene şi cu oamenii de afaceri, pentru găsirea de noi oportunități pentru absorbția fondurilor europene. USL va profita de acest eveniment pentru a-și lansat candidații la  alegerile parlamentare. Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj și președintele executiv al PSD Gorj, a spus că manifestarea lansării candidaților va fi posibil să fie prezent premierul Ponta: „E posibil să avem și prezența candidatului pe Colegiul șase, premierul Victor Ponta. Adversarii politici care spun că vizita Martin Schulz este una electorală le amintesc că ei au adus tot staful PPE la București, în frunte cu Baroso și Angela Merkel“.

Dian Popescu, președintele PNL Gorj, a spus că Martin Schulz este o personalitate politică: „Este o persoană dorită în orice țară a Europei, persoană care conduce liderii socialiștilor europeni“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite