Târgu-Jiu: Stângă a spus „da” celor de la Energia Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei naţionale va mai antrena încă un an echipa din Târgu Jiu. Vasile Stângă şi-a dat acordul pentru a prelungi contractul. Chiar dacă antrenează naţionala, Stângă a primit iarna trecută acceptul FRH pentru a pregăti şi Energia Pandurii pe care a calificat-o în Cupa EHF.

După o săptămână de tatonări în care a ameninţat şi cu plecarea definitivă de la Pandurii dacă nu i se asigură un buget pentru transferuri, Stângă a acceptat propunerea conducerii clubului şi va semna cu Energia pentru încă un an, obiectivul pentru noul sezon fiind clasarea pe podium a echipei. „Ne-am înţeles pentru un an şi voi reveni la Pandurii Târgu Jiu. Am discutat  preşedintele Popescu şi vom continua continua împreună la Târgu Jiu. Dar trebuie să aducem trei jucători de valoare şi să facem o echipă redutabilă pentru cupele europene dar şi pentru campionat”, a spus Stângă care va avea ca obiectiv ocuparea locurilor 1-3: „Eu îmi doresc să câştig titlul dar, având în vedere faptul că bugetul echipei s-a mai micşorat, se va schimba puţin şi obiectivul. Este vorba de locurile 1-3. Dar orice ar fi eu tot la titlu mă gândesc. Ar fi o minune să putem noi câştiga titlul în condiţiile actuale, pentru că şi Constanţa şi Reşiţa s-au mai întărit”.

Energia va juca din toamnă şi în Cupa EHF unde Stângă vrea să treacă de cel puţin două tururi: „Vom intra în turul doi al cupei EHF. Este a doua cupă europeană ca valoare dar depinde ce echipe o să întâlnim. Dar şi de ce jucători o să aducem. Dar eu sper să mergem cât mai sus. Sper să trecem de primul meci şi de al doilea”. Aflat în cantonament cu Naţionala masculină la Izvorani, Stângă nu poate veni decât duminică la Târgu Jiu pentru a semna contractul.  „Duminică se va semna şi tot atunci ştim în mare măsură şi jucătorii pe care o să-i aducem. Toată lumea îl doreşte pe Vasile Stângă la Târgu Jiu să continue performanţa deosebită pe care a realizat-o. A fost o mare performanţă şi suntem conştienţi de asta!”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite