Târgu-Jiu: Doar Unirea Alba Iulia şi Poli Iaşi au avut probleme cu licenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Licenţiere din cadrul FRF a dat azi avizul pentru noul sezon tuturor cluburilor care au rămas în prima ligă. Probleme cu licenţierea au avut doar Unirea Alba Iulia şi Poli Iaşi, ambele retrogradate pe criteriul sportiv.

Cluburile Unirea Alba Iulia şi Poli Iaşi nu au primit, în primă instanţă, licenţa pentru sezonul 2010/2011, însă, în apel, cererea formulată de ieşeni a fost admisă, a declarat azi Mihai Micu, preşedintele Comisiei de Apel a sistemului de licenţiere a cluburilor. Atât Unirea Alba Iulia, care nu a primit licenţa, cât şi Poli Iaşi au retrogradat şi nu vor evolua în primul eşalon în sezonul viitor.


Speranţele gorjenilor de la Pandurii legate de nelicenţierea unui club din prima ligă s-au spulberat cu această ocazie. Preşedintele Marin Condescu a precizat că se aştepta la o astfel de decizie dar nu înţelege de ce s-a ţinut secretă lista echipelor care nu au primit licenţa cât timp acestea sunt deja retrogradate: „Nu aveam mari speranţe să mai rămânem în Liga I. Dar n-am înţeles de ce a fost secret că cele două echipe au probleme pentru că oricum nu le mai afecta faptul că nu primeau licenţă”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite