Târgu-Jiu: Dinamo şi Steaua îl vor pe Cardoso

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Datorită evoluţiilor sale bune din campionat, Cardoso este curtat de mai multe cluburi chiar din Liga I, deşi până acum nu i s-au făcut oferte concrete decât din afara ţării.

Dorit de Dinamo încă din sezonul trecut, brazilianul Cardoso ar pute ajunge la clubul din Ştefan cel Mare, Dinamoviştii chiar susţin că au ajuns la un acord cu jucătorul înaintea plecării acestuia din ţară dar au nevoie acum de acordul celor de la Pandurii pentru un transfer. Dacă vor cădea de acord asupra tranzacţiei, Cardoso ar urma să câştige la Dinamo 10 000 de euro pe lună.
În acelaşi timp Cardoso se află şi pe lista celor de la Steaua, finanţatorul Gigi Becali vorbind despre un posibil transfer al acestuia în cazul în care se va înţelege cu noul antrenor. ”Piţurcă mi-a spus că vrea dublaj pe toate posturile. Asta înseamnă că trebuie să aduc doi fundaşi centrali, doi laterali, un mijlocaş central, un mijlocaş stânga şi un vârf în stilul lui Kapetanos. Mă interesează Galamaz, Apostol şi Bilaşco, de la Unirea Urziceni, dar şi Cardoso, de la Pandurii, şi Pârvulescu, de la Gaz Metan Mediaş", a dezvăluit Becali recent. .

Brazilianul spune că nu e cu gândul la un transfer acum ci doar la echipa sa, aşteptând verdictul de la comisia de licenţiere cu speranţa că Pandurii vor juca tot în prima ligă. „Nu ştiu ce se va întâmpla dacă echipa va juca în Liga a doua. O să mai discut cu preşedintele dar tot ce e posibil să rămân şi să joc. Mă văd jucând şi din vară tot aici. Mie mi-a plăcut la Târgu Jiu şi dacă am promis şi am semnat că voi juca aici aşa rămâne. Acum nu mă gândesc decât ca Pandurii să rămână în Liga I”.




Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite