Târgu-Jiu: Cardoso, eroul fără glorie al pandurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cardoso spune că nu va mai putea dormi până nu va afla dacă Pandurii mai pot rămâne în Liga 1.

Un jucător se bucură de regulă atunci când dă gol dar în cazul brazilianului de la Pandurii bucuria a fost practic inexistentă şi după gol şi la finalul meciului. În momentul în care a înscris la Alba Iulia, Cardoso nu ştia ce rezultate sunt pe celelalte stadioane unde se jucau meciuri de care mai depindea salvarea de la retrogradare. La final a aflat şi a fost dezamăgit că echipa sa a retrogradat.

La fel ca şi ceilalţi fotbalişti, ca şi antrenorii şi conducătorii clubului, şi Cardoso mai speră acum că poate, una dintre echipele din Liga I nu va primi licenţă. Ocupând locul 15, Pandurii ar fi echipa care ar putea profita de acest aspect.

Golul nu a adus şi salvarea

„A fost un meci important pentru noi şi l-am abordat cu mare încredere sperând că mai putem rămâne în Liga I. Dacă Craiova nu ar fi bătut puteam să ne salvăm”, a spus Cardoso la finalul jocului cu Unirea. Marcatorul golului victoriei a plecat practic cu mingea din apropierea propriului teren, ca un veritabil atacant, a sprintat pe mijlocul terenului, a driblat toţi fundaşii ieşiţi în cale şi a intrat în careu de unde a şutat puternic la colţul lung. Faza nu a fost urmată de o manifestare de bucurie pentru jucător deşi unii dintre colegi s-au mai bucurat. Cardoso a explicat că nu e doar meritul său că a înscris ci al tuturor colegilor: „Nu e numai meritul meu, la echipa noastră toată lumea munceşte nu numai cel care dă gol. Poate mi-au dat mie nota zece că am luptat mai mult şi am crezut că se poate, dar golul nu este numai al meu, toată echipa a muncit pentru el, toţi cei 18 jucători care au venit la meci”.

Nu s-a bucurat pentru gol


Regretul cel mai mare al lui Cardoso e că golul său nu i-a adus nici o bucurie pentru că echipa nu s-a salvat de la retrogradare. „Am marcat şi am obţinut victoria dar ce folos că suntem tot pe un loc retrogradabil. Nu prea avem de ce să ne bucurăm. Trebuia să fi avut încredere că putem învinge şi la celelalte meciuri nu numai în ultima etapă. Am făcut multe greşeli chiar dacă am început acest campionat cu o victorie şi l-am terminat tot cu o victorie”, a spus supărat Cardoso după meciul care a consfinţit retrogradarea pandurilor. Ca toată lumea şi brazilianul mai crede că Pandurii mai pot juca în Liga I şi aşteaptă verdictele Comisiei de Licenţiere spunând că nu va putea dormi până atunci: „Mai am o speranţă că mai putem juca în Liga I, că poate o altă echipă nu va primi licenţa. Acum nu mă gândesc deloc la mine, la ce echipă voi juca sau unde aş putea merge ci numai la Pandurii. Nu cred că o să mai pot dormi până nu se va decide cine nu primeşte licenţa şi nu vom afla exact dacă mai putem juca în Liga I sau nu”.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite