Târgu-Jiu: Pandurii au retrogradat în Liga a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii nu au reuşit la Alba Iulia decât o victorie de palmares pentru că cele trei puncte din meciul de ieri nu au ajutat echipa gorjeană să evite retrogradarea.

Gorjenii s-au impus cu 1-0 în faţa unei alte retrogradate, victoria fiind obţinută destul de greu, după o serie de ratări numeroase din partea atacanţilor Tilincă şi Stromajer. Cu Martinovic revenit după o accidentare, antrenorul Bejinaru nu a fost nevoit să găsească soluţii decât pentru mijlocul terenului, acolo unde nu a  putut conta pe Murgan. Păcurar nu a reuşit să facă faţă jocului timp de 90 de minute fiind schimbat după pauză cu Vranjes. Tilincă a fost campion al ratărilor la acest meci, şutând în portar sau pe lângă poartă sau pierzând destul de uşor balonul în faţa porţii. De cealaltă parte, Veljcovic şi Jovanovic, nu a u pus probleme foarte mari lui Mingote care însă şi-a făcut datoria de câte ori a fost necesar. Scorul pauzei a fost 0-0 iar reluarea jocului Tilincă şi-a reluat seria de ratări. În minutul 60 Cardoso a luat o acţiune pe cont propriu şi a driblat apărarea adversă înscriind de la marginea careului cu un şut la colţul lung.

Chiar dacă au obţinut a doua lor victorie din acest retur, cele trei puncte nu au fost suficiente pentru salvarea de la retrogradare. „Presiunea foarte mare şi-a pus amprenta asupra jocului echipei. Din nefericire am câştigat o bătălie dar am pierdut războiul dat fiind faptul că Universitatea a câştigat cu Oţelul. Ne-am clasat la finalul acestei ediţii de campionat pe locul 15 care este un loc retrogradabil”, a constatat sec la final antrenorul Bejinaru.

„Rămânem doar cu speranţa că una dintre echipele din prima ligă nu îşi va primi licenţa pentru a mai putea evolua şi anul viitor în Liga I”.
Florin Bejinaru


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite