Târgu-Jiu: Stângă nu exclude o nouă colaborare cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Stângă nu a mai semnat o prelungire a contractului cu grecii de la Skoda Xanthi după ce formaţia elenă s-a salvat de la retrogradare. Fost jucător al echipei Pandurii până în iarna trecută, când a fost lăsat să plece liber de contract la Skoda Xanthi din Grecia, Florin Stângă a revenit la finalul săptămânii trecute în ţară.

Mijlocaşul spune că nu a mai semnat prelungirea de contract pentru că nu a ajuns la un acord cu conducerea grecilor în condiţiile promise iniţial preferând să revină şi să îşi caute o echipă în ţară: „Nu am mai prelungit contractul cu cei de la Skoda Xanthi pentru că nu şi-au respectat toate promisiunile făcute când am mers acolo. Iniţial am semnat doar pentru şase luni. Dar perioada petrecută acolo a fost benefică pentru mine, am jucat destul de mult şi m-am simţit bine în Grecia. Dar fetiţa mea nu a reuşit să se acomodeze prea bine acolo. Acum voi sta o perioadă acasă în vacanţă, după care voi vedea ce voi face”.
În ceea ce priveşte fosta echipă Pandurii, unde a fost căpitan aproximativ trei ani, Stângă a precizat că a urmărit evoluţia foştilor colegi şi nu înţelege ce s-a întâmplat cu ei: „Sunt la curent cu evoluţia echipei şi cu situaţia în care se află şi îmi pare rău că au ajuns în zona retrogradării. Am urmărit destul de multe meciuri ale pandurilor şi din Grecia dar nu am înţeles ce s-a întâmplat cu echipa de nu a mai reuşit să obţină decât o victorie în acest  retur”. Student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Târgu Jiu, Florin Stângă va fi prezent mâine la Târgu Jiu unde va susţine un examen dar va merge să îşi încurajeze şi foştii colegi: „Mâine voi fi la Târgu Jiu pentru examenele la facultatea de sport şi le voi face o vizită şi colegilor la antrenament. Sper să pot să-i mai încurajez şi sper mai ales să reuşească să se salveze de la retrogradare ”.
Referitor la situaţia sa, Stângă nu exclude o revenire la Pandurii dar nu a discutat încă o astfel de posibilitate: „Nu ştiu dacă voi mai juca la Târgu Jiu, deocamdată nu mi-a propus nimeni acest lucru. E şi situaţia aceasta incertă acolo cu echipa care se luptă pentru salvarea de la retrogradare, dar sper din tot sufletul să reuşească”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite