Târgu-Jiu: Meci de totul sau nimic pentru Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii încearcă să profite în această seară de ultima şansă de salvare, o victorie în meciul cu FC Timişoara aducând speranţe pentru ultima etapă.

Şansele de salvare de la retrogradare ale echipei din Târgu Jiu depind în cea mai mare măsură de meciul de azi cu FC Timişoara. O victorie obţinută azi şi eventual una în meciul cu Unirea Alba Iulia ar duce echipa gorjeană în zona de deasupra liniei retrogradării.

Vor juca mult mai ofensiv

Noul „principal” al pandurilor, Florin Bejinaru, se aşteaptă la un meci bun mai ales în atac al echipei sale în partida de azi cu FC Timişoara. Pandurii n-au înscris decât de 18 ori în acest sezon şi sunt datori propriilor suporteri.
Acesta a declarat că pentru Pandurii nu există altă variantă decât victoria şi din acest motiv spune că va alcătui o echipă cât mai ofensivă. „La meciul cu Timişoara nu vom avea altă şansă decât să învingem. Trebuie să adoptăm un stil ofensiv şi să alcătuim la momentul jocului o echipă ofensivă. Scopul nostru este acela de a câştiga şi singura variantă la acest meci cu Timişoara va fi victoria”, a declarat tehnicianul care face apel şi la divinitate şi şansă pentru o victorie la meciul cu FC Timişoara: „Până acum nu am prea atacat dar sperăm că la meciul cu Timişoara vom face rabat în ceea ce priveşte ultimele evoluţii ale noastre şi vom şti să şi atacăm. Poate cu şi cu ajutorul divinităţii şi al şansei vom reuşi să câştigăm acest meci. Trebuie să câştigăm acest meci pentru a avea în continuare şanse de a ne salva de la retrogradare. Chiar şi în contextul în care vom putea prinde acel loc 15 despre care se spune că pe undeva ne-ar putea ajuta să evităm retrogradarea pe criteriul administrativ”.


Pandurii Târgu Jiu – FC Timişoara
Stadion Municipal, ora 21:45
Pandurii: 80. Mingote – 14. Popete, 18. Martinovic, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso - - 25. Tremonti, 24. Murgan, 8. Orac, 10. Hidişan – 20. Stromajer, 21. Kamara. Antrenor: Florin Bejinaru.
Rezerve: 12. Livshit, 16. Rusu, 29. Grecu,  27. Vranjes, 30. Dedu, 9. Tilincă, 17. Nalaţi.
FC Timişoara: 29. Pantilimon – 4. Brezinsky, 16. Luchin, 28. Cisovsky, 8.Sepsi, - 7. Curtean, 55. Bourceanu, 23. Maxim, 9. Cociş – 17. Maghera, 21. Goga. Antrenor Ioan Sabău.
Rezerve: 12. Taborda, 6. Nibombe, 18. Chiacu, 25. Zaluschi, 33. Fuchs, Popovici, 24. Adrian Popa.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite