Târgu-Jiu: Păcurar: „Trebuie să tragem cu dinţii să rămânem în prima ligă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Păcurar
Alexandru Păcurar

Căpitanul pandurilor speră ca echipa sa să se impună în meciul de mâine cu FC Timişoara precizând că sunt şanse destul de mari de victorie.

„Sperăm ca timişorenii să vină mai relaxaţi. Vin după un eşec pe teren propriu dar şanse sunt să ne impunem. Depinde numai de noi şi de jocul pe care o să-l facem pentru că şanse am avut cu toate echipele dar a fost probabil vorba şi de ghinion”, a spus Păcurar care face parte din lotul pentru meciul cu FC Timişoara dar nu crede că va putea juca întregul meci: „Nu ştiu dacă pot să joc 90 de minute. În cele două meciuri în care am intrat am simţit pe pielea mea că nu sunt 100% pregătit. Dacă se va apela la serviciile mele o să încerc să fac totul ca să îmi ajut echipa”. Căpitanul gorjenilor a lipsit aproape două luni de pe teren din cauza unei rupturi musculare revenind pe teren de doar două etape.

Ia în calcul şi locul 15


Situaţia echipei este una disperată cu două etape înainte de finalul sezonului. Păcurar crede că vinovaţii pentru locul ocupat sunt toţi cei implicaţi, de la conducere la jucători, chiar şi el considerându-se vinovat de accidentarea suferită:  „Vina e a tuturor, a  jucătorilor, antrenorilor şi a conducerii. Greşeli am făcut cu toţii. Acum nu pot să găsesc principalul vinovat dar cert e că greşeli am făcut cu toţii şi toţi am adus aici echipa. Eu personal aş putea să îmi reproşez faptul că m-am accidentat la acel meci cu CFR”.  La fel ca şi antrenorul, Păcurar se gândeşte la locul 15 ca la o variantă de salvare: „Şi locul 15 e o variantă de luat în calcul. Am înţeles că există posibilitatea ca o echipă să nu ia licenţa, aşa că de ce să nu luăm în calcul şi această variantă. Trebuie să ne putem lega de orice ca să rămânem în Liga 1. Trebuie să tragem cu dinţii să rămânem în prima ligă”.

Le-a lipsit un preparator fizic

Păcurar consideră că echipa ar fi avut nevoie pe perioada de pregătire celor de la Pandurii le-a lipsit un preparator fizic care să facă jucătorii să poată evolua chiar şi pe final de sezon un meci întreg: „Ne-a lipsit şi un preparator fizic, pregătirea fizică contează în mare măsură la o echipă de Liga I. E clar că ne-a lipsit preparatorul fizic. Dar nu ştiu dacă asta e principala cauză pentru că pregătirea fizică am făcut-o destul de bună, au fost două stagii de pregătire reuşite şi nu cred că se poate spune că nu am fost pregătiţi fizic. Echipa nu duce un meci întreg şi asta pentru că s-a văzut şi lipsa unui preparator fizic atunci când am început pregătirea. Trebuia să avem dar nu sunt eu în măsură să critic”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite