Târgu-Jiu: Bejinaru: „Cât timp există şanse de salvare trebuie să credem!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor principal al pandurilor, Florin Bejinaru, a declarat că are o responsabilitate mare şi va încerca să profite de această şansă care i s-a oferit.

„E o responsabilitate destul de mare pentru mine, dar e o şansă care mi s-a acordat şi voi încerca să scot maximum din ce se poate scoate în această perioadă din echipa asta. Misiunea mea e acum să încerc să recapacitez echipa şi eventual să obţin două victorii”, a spus Bejinaru care crede că mai există încă şanse de salvare de la retrogradare: „Şansele noastre de a ne salva s-au diminuat foarte mult. Dar mai există şanse teoretice şi atâta timp cât mai există trebuie să credem în ele şi să le insuflăm şi fotbaliştilor acest lucru, pentru că până la urmă ei pot fi principalii artizani ai salvării de la retrogradare”.
Antrenorul pandurilor crede că lupta pentru locul 14 se dă între trei echipe, considerând că Astra a depăşit emoţiile salvării. „Sunt trei echipe care luptă în momentul de faţă pentru un loc 14, Pandurii, Poli Iaşi şi Craiova. Din păcate două echipe din Oltenia sunt angrenate aici. Astra mai puţin cred, pentru că eu nu o văd să mai lupte pentru evitarea retrogradării fiindcă are un program mai uşor”, consideră Bejinaru care speră ca echipa sa să ocupe măcar locul 15 dacă nu va reuşi un loc neretrogradabil: „Dacă nu ne salvăm trebuie măcar să obţinem locul 15 pentru a spera mai departe. Eu unul sper şi încerc să capacitez şi jucătorii şi să le transmit acest spirit de învingători. E regretabil faptul că în acest retur de campionat nu am reuşit să înscriem decât două goluri pe terenul de la Târgu Jiu ceea ce este extrem de puţin”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite