Târgu-Jiu: Burlan: „Sperăm să existe o continuitate la echipă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa Consiliului de Administraţie de la pandurii s-a analizat situaţia echipei şi s-a hotărât ca până la finalul acestui campionat de pregătirea jucătorilor să se ocupe antrenorul secund Florin Bejinaru.

Directorul SNLO Dan Burlan, cel care a anunţat această decizie, a precizat că foştii antrenori vor primi alte atribuţii în cadrul clubului: „Antrenorilor Cârţu, Lung şi Irimescu li se vor stabili pe această perioadă alte atribuţii în cadrul clubului. S-a luat decizia de suspendare pentru că Sorin Cârţu era oricum suspendat de către Comisia de Disciplină şi nu avea dreptul să stea pe bancă şi nici nu sunt prea multe de pierdut”.
În ceea ce priveşte noul antrenor, Burlan a precizat că a fost ales pentru a exista o continuitate la echipă, acesta cunoscând cel mai bine jucătorii: „Noi sperăm ca prin desemnarea lui Bejinaru să existe o continuitate la echipă. Cunoaşte cel mai bine lotul pentru că a fost şi este eternul secund care a lucrat cu toţi antrenorii care au trecut pe la Pandurii Târgu Jiu. Şi sper că a cules ce era bun de la aceşti antrenori şi să elimine greşelile făcute de aceştia iar în ultimele două etape să aducă un suflu nou. Pentru că atâta timp cât mai sunt şanse matematice, putem reuşi să ne salvăm de la retrogradare. E greu pentru că depindem şi de alte rezultate ale celor de la Iaşi şi Craiova dar nu e imposibil!”



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite