Târgu-Jiu: Condescu: „Dacă şi Ceahlăul speră de ce nu am spera noi?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Marin Condescu critică antrenorul pentru alegerea jucătorilor trimişi teren la meciul cu Poli Iaşi.

Situaţia celor de  la Pandurii nu e deloc roză după semieşecul de pe teren propriu cu Poli Iaşi. Rămaşi deocamdată pe locul 15, gorjenii sunt în continuare cea mai slabă echipă a returului cu doar o singură victorie şi numai patru goluri marcate.

Cu toate rezultatele slabe avute în retur,  matematic Pandurii mai au şanse de salvare de la retrogradare. Chiar dacă a lipsit de la meciul cu Poli fiind plecat din ţară, preşedintele Condescu este la curent cu evoluţia echipei şi comportarea jucătorilor săi. Oficialul a declarat ieri că cele două puncte pierdute la meciul cu Poli Iaşi de Pandurii cântăreau mult în ecuaţia salvării de la retrogradare mai ales că echipa a făcut cel mai bun joc din retur: „Am pierdut puncte ca fraierii! A fost cel mai bun joc al nostru din retur. Nu înţeleg ce s-a întâmplat şi o să am o discuţie cu antrenorul Sorin Cârţu pentru a lămuri lucrurile.”

Nu e de acord cu demisia lui Cârţu


Preşedintele a refuzat să ia în calcul declaraţia lui Sorin Cârţu care spus că e dispus să plece de la echipă nefiind de acord cu o eventuală demisie a tehnicianului. Cu toate acestea i-a făcut unele reproşuri antrenorului cu privire la alcătuirea echipei la acest ultim meci, criticând trimiterea pe teren a unor jucători aflaţi la final de contract dar şi păstrarea pe bancă în continuare a tinerilor „De ce îl bagă pe Stancu care îşi va termina împrumutul la Pandurii în această vară şi nu a jucat deloc în retur? De ce în bagă pe Raskovic, când ştie că nu îi prelungesc contractul? De ce nu a jucat cu Pleaşcă dacă ne tot spune că promovează tineri? Din ce am auzit şi am citit Cârţu a făcut scandal degeaba”.

Condescu crede că sunt 80 % şanse

Pentru a evita retrogradarea, Pandurii mai au nevoie de opt puncte după părerea antrenorului Cârţu care nu e optimist în privinţa a trei victorii ale pandurilor:  „Ca să poţi să te salvezi mai ai nevoie acum de opt puncte pentru că doar cu 38 de puncte ai şanse, deoarece la rezultate directe pierzi cu multe echipe”. Preşedintele Condescu e convins şi acum că mai sunt şanse de salvare de la retrogradare a pandurilor şi mizează mai ales pe jocul rezultatelor şi pe demotivarea unor echipe în ultimele etape: „Avem 80 % şanse de a ne salva. Am putea juca în ultimele trei etape cu echipe demotivate. Dacă şi Ceahlăul speră de ce nu am spera şi noi?”  Pandurii vor juca în etapa următoare la Rapid apoi la  Târgu Jiu va veni Poli Timişoara, în ultima etapă urmând să joace în deplasare la Alba Iulia.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite