Târgu-Jiu: Eşec pentru Pandurii în meciul cu Gloria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii au pierdut azi meciul cu Gloria Bistriţa, scor 1-0 pentru gazde, golul victoriei fiind înscris de Coroian.

În minutul zece Ciprian Petre a ajuns singur în careul pandurilor dar Rusu a intervenit salvator în apropierea porţii. Câteva minute mai Târziu Moraeş a fost aproape de a deschide scorul trimiţând cu capul dintre doi apărători ai celor de la Pandurii dar puţin pe lângă poartă.

Un alt şut al lui Moraes în minutul 24 este respins din faţa porţii de Rusu  iar în minutul 29 s-a consumat cea mai mare ratare a gazdelor care au beneficiat de o lovitură liberă de la 30 de metri, aceasta fiind executată în careu pentru Moraes care a trimis spectaculos, din foarfece pe spate, la vinclu, balonul fiind respins în faţă de Mingote şi apoi de Cardoso peste poartă.

După alte câteva faze de atac ale Gloriei în minutul 35 a fost deschis scorul de căpitanul gazdelor, Coroian, acesta trimiţând din interiorul careului, pe lângă Mingote. Cârţu a încercat să întărească atacul trimiţând pe teren pe Tremonti şi după pauză şi pe Kamara dar nu a reuşit egalarea, repriza a doua fiind dominată tot de gazde.

Tavares şi Latovlevic au realizat cele mai periculoase faze ale reprizei secunde de la Pandurii doar Tremonti încercând câteva şuturi la poarta lui Albuţ dar fără succes.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite