Târgu-Jiu: Cârţu îşi laudă adversarii de la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul pandurilor se declară împresionat de calităţile unor jucători ai Bistriţei. Unul dintre jucătorii care a încântat prin evoluţiile sale şi golurile marcate la Bistriţa este Moraes.

Fermecat de atacantul care a reuşit să înscrie deja de opt ori în retur este şi antrenorul pandurilor care se declară impresionat de calităţile brazilianului: „Ştie foarte bine cu mingea, şutează bine cu ambele picioare are viteză şi tehnică. E peste media atacanţilor din România la ora asta. E un atacant în formă care simte golul şi are şi un feeling din acesta pentru gol, are şi reuşite cum a fost cu Dinamo când a băgat mingea în poarta goală. Dar e greu să te afli acolo unde trebuie, să simţi aşa unde vine balonul şi să ai uşurinţa aceasta cu care să finalizezi”. Tocmai din acest emotive Cârţu îi va acorda o atenţie mai mare lui Moraes la Bistriţa dar spune că nu va juca om la om: „Lui Moraes îi dăm atenţie, e un jucător bun dar nu poţi să schimbi acum sistemul pentru un anumit jucător. Nu mai joacă nimeni om la om, echipa va juca tot ce a jucat până acum în zonă, doar sper să i se dea o atenţie deosebită. E un jucător în mare formă care a făcut o impresie bună în retur. A făcut o impresie bună, e interesant, bravo lui!” Cu toate că îl apreciază  pe atacant, Cârţu nu crede că valorează atât cât are clauza de reziliere:  „E un atacant bun în România, dar nu de sumele care se vehiculează, sau de suma lui de reziliere. Am auzit că e de două milioane dar, din punctul meu de vedere, nici un jucător din România nu face două milioane de euro”.


Pădureanu, un preşedinte cu experienţă

Jean Pădureanu, preşedintele bistriţenilor, a fost şi el lăudat de Cârţu care a spus că e printre cei mai buni conducători din Liga I: „Şi-a văzut tot timpul de  interesul echipei lui şi îl apreciez pentru asta. Am mai fost supărat pe el uneori  dar acesta este rolul conducătorului, să ajute echipa. Un meci nu este doar al jucătorilor şi antrenorului, ci şi al conducătorului. El a ştiut foarte bine să ajute antrenorii şi şi-a văzut interesul. Din ’90 Bistriţa este în Divizia A, nu a retrogradat, are 20 şi ceva de ani de prim eşalon. Practic, niciodată nu o iei în calcul la probleme de retrogradare, e cea mai mare greşeală să o iei în calcul că ar putea retrograda”. Tehnicianul pandurilor crede că Bistriţa nu poate retrograda decât dacă Pădureanu pleacă de la echipă: „Pădureanu are experienţă, iar Bistriţa va cădea doar dacă vrea el, sau dacă se retrage. Bistriţa niciodată nu e de luat în calcul la retrogradare cât e el acolo”.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite