Târgu-Jiu: Cârţu nu s-a uitat la penaltiul executat de Hidişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golul marcat de Hidişan din penalti a fost urmărit de tehnicianul pandurilor doar la tv pentru că în direct acesta nu s-a putut uita.

Cârţu a recunoscut că mijlocaşul era al treilea jucător desemnat să execute în cazul în care echipa ar fi primit un penalti: „Hidişan era printre cei desemnaţi să execute penaltiul dar nu primul. Pe listă erau Nalaţi, Tiago şi Hidişan dar cum ceilalţi doi nu se aflau pe teren a executat el. Nici nu ştiu dacă portarul s-a dus după minge sau nu la penalti pentru că nu m-am uitat. Mă uit altădată la televizor”.  

După meci Hidişan a recunoscut că pentru echipa sa a fost un meci dificil prin prisma presiunii sub care s-a jucat: „Pentru noi a fost un joc dificil, ne-am jucat ultima şansă de a ne salva de la retrogradare, ultima carte. Am câştigat o bătălie şi până la îndeplinirea adevăratului obiectiv, adică să ne vedem o echipă salvată de la retrogradare, mai sunt încă cinci finale de disputat şi o să fie foarte greu”.
Victoria din meciul cu FC Braşov e o gură de aer pentru echipa sa şi dă un moral bun gorjenilor în perspectiva jocurilor care vor urma: “Ne bucurăm că am luat o gură de oxigen şi sperăm ca aceasta să fie o şi o descătuşare pentru noi şi să încercăm ca pe viitor, la următoarele meciuri să obţinem punctele pentru că asta e cel mai important”.

Hidişan spune că nu înţelege de ce oaspeţii au contestat penaltiul care a fost evident după părerea sa: „Eu eram chiar în spatele mingii şi am văzut faza şi cred că a fost penalti indiscutabil şi foarte clar”. Chiar dacă ştia că nu e primul desemnat să execute, Hidi a crezut că poate înscrie şi nu a mai aşteptat să i se spună de pe bancă să bată penaltiul: “M-am dus, am luat mingea şi am bătut eu. Aveam încredere foarte mare în mine şi eram convins că voi înscrie”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite