Târgu-Jiu: Cârţu şi Moldovan s-au înjurat reciproc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de finalul partidei dintre Pandurii şi FC Braşov, între cei doi antrenori a avut loc o altercaţie verbală cu înjurături de ambele părţi. La finalul partidei Sorin Cârţu şi-a cerut scuze pentru ieşirea pe care a avut-o în faţa fostului său elev.

Moldovan a recunoscut după meci că a ripostat la schimbul de replici avut cu Sorin Cârţu pentru că a fost provocat: „Eu înţeleg că e nervos domnul Cârţu şi înaintea acestui joc l-am respectat enorm. E şi dânsul sub presiune dar m-a jignit şi mi-a adresat nişte cuvinte şi normal de aceea mi-a sărit mie ţandăra”.
De cealaltă parte, Sorin Cârţu şi-a cerut scuze după meci invocând temperamentul său coleric: „Eu sunt mai coleric poate că am fost mai nervos. Dacă l-am supărat îmi cer scuze pentru că sunt mai bătrân. Mi-a fost jucător la lotul naţional de tineret şi îmi pare rău de dialogul pe care l-am. Îmi pare rău dar dacă s-a simţit ofensat îmi cer scuze chiar dacă vine de la un antrenor cu experienţă mai mare decât a lui şi cu părul alb. Dacă l-am jignit îi prezint scuzele de rigoare”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite