Târgu-Jiu: Pandurii, la prima victorie din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii au reuşit prima victorie din  2010  abia în etapa a 29-a, la meciul cu FC Braşov. Gorjenii s-au impus cu scorul de 1-0 dintr-un penalti transformat de Hidişan.

FC Braşov a început în forţă meciul de la Târgu Jiu dar au ratat poarta lu Mingote prin Zaharia care a trimis peste poartă. După ce Ezequias a trimis şi el pe lângă poartă şi Murgan a încercat şutul de la distanţă trimiţând de la peste 20 de metri peste poarta lui Mincă. Roman a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 28 când balonul şutat de el a fost respins cu greu de Mingote în corner. Înainte de pauză Martinovic a reluat cu capul din careu un balon după o lovitură de colţ dar portarul Mincă a prins mingea.
Scorul pauzei a fost 0-0 dar intrarea lui Hidişan şi apoi a lui Lazic a schimbat în bine jocul celor de la Pandurii care, deşi  au fost dominaţi în prima parte a reprizei de oaspeţi,  pe final şi-au creat mai multe ocazii, prima fiind ratată de Hidişan care a şutat de la 25 de metri peste poartă. Intrarea lui Kamara din minutul 71 avea să fie salvatoare pentru Pandurii, acesta fiind faultat în careu câteva minute mai târziu iar Hidişan transformând penaltiul dictat de arbitrul Unimatan. Lazic, Stromajer şi Cardoso au mai trecut pe lângă mărirea avantajului până la finalul meciului dar nici unul nu a mai reuşit să înscrie.


Pandurii Târgu Jiu – FC Braşov 1-0 (0-0)
Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 5000
A marcat: Hidişan (min. 77 – 11 m)
Pandurii: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Nalaţi (min. 46 - Hidişan), Murgan, Vranjes, Orac (min. 53 - Lazic) – Raskovic (min. 71 - Kamara), Stromajer. Antrenor Sorin Cârţu.
FC Braşov: Mincă – Rui Duarte, Nuno Diogo, Oros, Ezequias – C. Munteanu, Cristescu (min. 78 -  Ilyes), N. Grigore, Roman – Sburlea (min. 67 - Savic), Zaharia. Antrenor Viorel Moldovan.
Cartonaşe galbene: Hidişan (min. 81) Popete (min. 90), Lazic (min. 94) / Oros (min. 12), Cristescu (min. 17), Rui Duarte (min. 57), Zaharia (min. 75).
Arbitri: Paul Unimatan – Octavian Şovre, Gero Szabo.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite