Târgu-Jiu: Cârţu: „Nu trebuie să ne bazăm pe evoluţiile fluctuante ale Braşovului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea confruntării de mâine cu FC Braşov, Sorin Cârţu şi-ar fi dorit un duel doar cu antrenorul Viorel Moldovan, considerând că era mai uşor dacă se luptau pentru puncte doar antrenorii.

„Ar fi bine daca am juca doar eu cu Moldovan dar se bat echipele noastre. Ar fi bine dacă ne-am bătea doar noi antrenorii în cunoştinţe dar asta nu se pune, ci ceea ce fac echipele”, a spus tehnicianul pandurilor înaintea jocului cu braşovenii.
.
Cârţu recunoaşte că va fi foarte greu pentru echipa sa dacă nu va reuşi victoria la meciul de mâine cu FC Braşov: „Dacă nu am reuşi să învingem, ci doar o remiză ar fi şi mai greu pentru noi. Ca să stea liniştită, Pandurii trebuie să obţină 12 puncte din cele şase partide  care urmează. Ne-ar mai trebui patru victorii şi nu este ceva imposibil de realizat. Iar Braşovul este o echipă bună din campionatul românesc şi cu un lot bun dar nu trebuie să ne bazăm pe evoluţiile lor fluctuante. Au cam ieşit din ceea ce şi-au propus ei în campionatul acesta, nu şi-au putut face obiectivul în acest sezon, echipa este dezinhibată ceea ce este destul de periculos pentru că poate să-ţi iese mai bine ce-ţi propui. Noi avem nevoie de victorie şi trebuie să ne mobilizăm la maxim şi aici se poate face diferenţa. Trebuie să batem indiferent contra cărei echipe am juca”. Tehnicianul pandurilor a avut mai multe discuţii individuale cu jucătorii cărora le-a spus că are mare încredere în ei că vor reuşi o primă victorie la meciul cu FC Braşov: „Vorbesc tot timpul cu jucătorii, sunt şi ei conştienţi de importanţa acestui joc cu FC Braşov. Am discutat în particular cu anumiţi jucători, le-am spus că am încredere şi merg pe mâna unora dintre ei chiar dacă până acuma au dezamăgit într-un fel. Totuşi sper la meciul acesta într-o altfel de mobilizare a lor şi ăntr-o  altfel de prestaţie pentru a obţine prima victorie. Mă refer aici la Raskovic, Stromajer şi la Thiago cu care am avut astfel de discuţii individuale. Să-i vedem acum la lucru”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite