Târgu-Jiu: Cârţu speră să aibă mai mult noroc cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii abordează meciul cu FC Braşov cu aproape întregul lot, lipsind doar Rusu care va fi suspendat şi Păcurar, nerefăcut după o ruptură musculară.

Lotul convocat  la Pandurii pentru meciul cu FC Braşov se află de aseară în cantonament la Hotel Sport, în lot fiind convocaţi 20 de jucători. În această săptămână s-au alăturat lotului jucătorii cu probleme medicale, Orac, Murgan şi Chibulcutean precum şi Cardoso care fusese suspendat, Cârţu renunţând la cei cinci jucători de la echipa a doua pe care i-a avut în lot la Urziceni. Singurii absenţi în acest moment sunt Rusu şi Păcurar, primul suspendat şi al doilea accidentat, restul jucătorilor fiind toţi prezenţi în lot.
Mai mult, pentru a avea variante de rezervă, Cârţu a convocat şi doi jucători dintre cei trimişi la echipa a doua, explicând că înaintea ultimelor şase etape nu doreşte să se mai uite înapoi la ce a fost: „Le-am spus să nu se mai uite nimeni în spate, aceştia sunt jucătorii cu care merg mai departe. De aceea nu am făcut nici un comentariu faţă de prestaţia lor la meciul cu Urziceniul”.

Tehnicianul speră acum ca şi norocul să-şi întoarcă faţa către echipa sa care nu a beneficiat de prea multă şansă la ultimele meciuri: „Mă gândesc că poate vom avea CU Braşovul mai multă şansă decât la alte partide. Sunt meciuri la care am obţinut puţine puncte deşi meritam mai mult dar poate vine soarele şi pe strada noastră şi o să dăm goluri prin ultimele minute ori să-i dea adversarul autogoluri, poate un pancreas pus la momentul potrivit sau se poate da cu orice fel de organ numai să intre mingea în poartă. Sunt foarte multe echipe care acumulează puncte pe şansă sau autogoluri dar la noi nu s-a întâmplat”.


 „Eu m-am gândit acum la o soluţie pe care să o propunem jucătorilor, sunt discuţii pe care le am cu preşedintele şi ar fi multe posibilităţi. Vedem ce putem face pentru a acumula punctele necesare salvării, e posibil să oferim şi o primă specială pentru jucători”.
Sorin Cârţu


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite