Târgu-Jiu: Cârţu speră ca Păcurar să revină la meciul de la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii pandurilor care acuzau probleme medicale încep să revină la pregătire, de ieri antrenându-se din nou cu echipa Orac, Murgan şi Chibulcutean.

„Chibulcutean a făcut antrenament dar mai simte unele dureri după problema cu care s-a confruntat. E abia începutul săptămânii şi are timp să se refacă până la meci”, a precizat antrenorul gorjenilor. Cârţu nu poate conta la meciul cu FC Braşov pe Păcurar care încă se antrenează separat de echipă şi mai are de recuperat: „Păcurar nu mai poate fi o soluţie acum pentru că nu e pus la punct cu pregătirea. Un jucător care stă de atâta timp revine mai greu. El a stat şase etape iar acum face nişte alergări uşoare. Sigur, e într-un program de recuperare  a pregătirii fizice dar rămâne să vedem cât mai putem pune la punct”.

Tehnicianul speră să poată conta pe Păcurar abia la partida din următoarea etapă, cea cu Gloria Bistriţa: „Mă gândesc că anumite meciuri va mai putea juca, poate nu acesta care urmează dar la cel cu Gloria Bistriţa sau cele care vor urma sper să poată juca 15-20 de minute. Dar aici intervine şi capacitatea lui de efort şi modul în care participă, cât vrea să facă şi sacrificiile pe care e dispus să le facă pentru o revenire. Nu depinde numai de mine ca antrenor ci de constituţia individuală a lor”. Pe lângă revenirea celor accidentaţi, Cârţu a mai apelat la întăriri de la echipa a doua de unde i-a rechemat pe Ghindeanu şi Stancu care se antrenează deja de două zile cu echipa. „Orice jucător de la echipa a doua poate fi în vederea noastră şi poate să revină. E o situaţie dificilă, jucători cu cartonaşe care sunt expuşi la suspendare şi atunci trebuie să fi pregătit pentru orice soluţie”.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite