Târgu-Jiu: Cârţu: „N Doye nu are nu ştiu ce iubire pentru Dinamo!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N’Doye
N’Doye

Antrenorul Sorin Cârţu a vorbit azi la conferinţa de presă a clubului Pandurii despre scandalul în care a fost implicat N Doye, jucătorul dinamovist fiind criticat nu pentru cearta cu un coleg ci pentru ceea ce a spus despre clubul la care joacă.

„Scandalul cu N Doye nu dă bine acum la Dinamo. Un scandal între jucători nu dă bine nicăieri dar din punctul de vedere, faptul că ei s-au certat nu e atât de grav cât ar fi dacă el chiar a făcut comentariile acelea faţă de club. Dar aşa jucătorii se mai ceartă şi se împacă şi ies împreună la o bere. Însă ar fi grav dacă sunt adevărate toate celelalte care le-a zis. Pentru că e vorba lui Turcu, nici cel mai mare mercenar nu putea să spună acele lucruri despre Dinamo”, a spus Cârţu care a mai precizat că nu se aşteaptă ca N Doye să fie dinamovist şi să iubească clubul, pentru că e normal ca acesta să fi venit în România pentru bani: „Nu te aştepţi acum să facă nu ştiu ce iubire pentru Dinamo sau la un feeling de la N Doye pentru Dinamo şi normal că a fost interesul financiar pentru acela a  venit acolo. Dar nici dacă eşti ultimul mercenar nu poţi să faci astfel de comentarii”.
În ceea ce priveşte evoluţia din teren a lui N Doye, Cârţu a spus că îl apreciază şi nu-l interesează viaţa de noapte a jucătorului: „Poate că N Doye comentează aşa pe lângă teren dar în teren a avut momente bune. Nu ştiu ce să spun de viaţa lui de noapte şi nu ştiu ce regulamente au ei şi ce fac la Dinamo”.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite