Târgu-Jiu: Tilincă şi Arrieta au fost retrogradaţi la echipa a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evoluţia slabă de la galaţi a lui Cosmin Tilincă l-a nemulţumit pe Sorin Cârţu
Evoluţia slabă de la galaţi a lui Cosmin Tilincă l-a nemulţumit pe Sorin Cârţu

Analiza făcută azi de antrenorul Sorin Cârţu a dus la excluderea din lot a doi dintre jucători. Este vorba de atacanţii Tilincă şi Arrieta care nu se mai antrenează de azi sub comanda lui Cârţu, cei doi fiind trimişi la echipa a doua.

În ceea ce-l priveşte pe spaniolul Ibon Arrieta, tehnicianul Pandurilor a acuzat încă din tur faptul că are o vârstă prea mare pentru a mai face faţă meciurilor de liga I (34 de ani) iar în cazul lui Tilincă s-a declarat nemulţumit de evoluţia sa la meciul cu Oţelul Galaţi. „Am încercat să forţez cu încă un atacant (Cosmin Tilincă a fost trimis pe teren în minutul 41) dar nu şi-a dovedit utilitatea. Nu am fost inspirat, l-am băgat cam degeaba. E al doilea meci la rând în care avem om plus şi nu câştigăm, la fel cum a fost şi cu Steaua”, a spus supărat după meci antrenorul Sorin Cârţu.
Fotbaliştii de la Pandurii s-au antrenat azi, de la ora 17:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, pentru că terenul de iarbă a devenit impracticabil din cauza ploii. Arrieta şi Tilincă s-au antrenat deja în această după-amiază sub comanda lui Gabi Zahiu la Pandurii II.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite