Târg-Jiu: Martinovic nu mai vedea după meci cu ochiul drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentarea lui Martinovic la meciul de ieri de la Galaţi, din minutul 20,  a fost una destul de gravă, fundaşul fiind imediat transportat la spital. Medicii care i-au acordat îngrijiri la spitalul din Galaţi l-au asigurat însă că nu este nimic grav dar i-au acoperit ochiul cu un bandaj.

Contuzia suferită chiar în zona ochiului îl împiedica pe jucător să mai vadă, acesta fiind extrem de speriat în prima fază. Gălăţeanul care l-a lovit, Axente, a fost eliminat dar nu s-a dus la vestiare însoţind jucătorul sârb la ambulanţă pentru a-şi cere scuze. Medicii i-au tratat rana deschisă şi ochiul afectat, Martinovic revenind la teren după pauză cu ochiul umflat şi bandajat şi precizând că nu mai poate vedea cu acesta.

Medicii i-au dat însă asigurări că va putea vedea după câteva ore din nou. Cârţu speră ca jucătorul să îşi revină rapid pentru a-l folosi etapa viitoare: „A fost un atac violent la faza accidentării lui Martinovic şi decizia de eliminare a lui Axente a fost normală. Nu ştiu cât de grav e pentru jucătorul meu care a părăsit terenul şi a plecat direct la spital, avea ochiul umflat rău după meci şi la un moment nu mai vedea deloc, dar sper să revină rapid la pregătire”.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite