Târgu-Jiu: Pandurii, fraierii campionatului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii n-au reuşit să câştige meciul de la Galaţi deşi aveau posibilitatea să o facă. Gorjenii au evoluat cu un om în plus pe teren mai bine de o oră, scorul final al partidei fiind 1-1.

Fiind în superioritate numerică Pandurii au primit gol la Galaţi, jocul slab al echipei nemulţumindu-l pe antrenorul Sorin Cârţu: "Nu am cum să mă declar mulţumit de jocul echipei mele ci doar de rezultatul partidei pentru că am mai luat încă un punct.  La ceea ce am jucat la acest meci e greu să fi mulţumit. De când am revenit eu la Pandurii nu cred că am mai jucat atât de slab”.

Cârţu: „Tilincă nu şi-a dovedit utilitatea!”


Cârţu nu a evitat să îşi facă jucătorii fraieri pentru că au irosit încă o situaţie favorabilă, la fel cum a fost şi cea de la jocul cu Steaua când au evoluat cu un om în plus: „Le-am spus la pauză că suntem cei mai mari fraieri dacă nu câştigăm, dar degeaba că până la urmă aşa a şi fost”. De supărarea tehnicianului nu a scăpat nici de această dată atacul echipei gorjene, cel vizat fiind Cosmin Tilincă, Cârţu reproşându-şi faptul că nu a fost inspirat când l-a trimis pe teren: „Am încercat să forţez cu încă un atacant, cu Tilincă, dar nu şi-a dovedit utilitatea. Nu am fost inspirat, l-am băgat cam degeaba. E al doilea meci la rând în care avem om plus şi nu câştigăm, la fel cum a fost şi cu Steaua”.

Cel mai slab joc de la revenirea lui Cârţu


În timp ce Oţelul are o scuză pentru jocul slab, acuzat mai ales de conducere dar nu şi de către antrenor, aceea că Axente a fost eliminat, Pandurii nu nici un fel de scuză pentru acest joc considerat de Cârţu ca fiind cel mai slab de la revenirea sa pe bancă: „E cel mai slab meci al echipei mele. Nici Oţelul nu a arătat mai mult la acest meci dar ei au o scuză că au jucat în zece oameni mai bine de o oră. Nici nu cred că puteau face mai mult după ce a fost eliminat un jucător în prima repriză. Nici noi nu le-am pus prea mari probleme când erau în zece oameni şi le-am oferit posibilitatea să dea un gol chiar şi în inferioritate fiind. Dacă le ofeream mai multe astfel de posibilităţi cred că eram fraierii campionatului. Nu le-am oferit prea mult spaţiu de manevră dar totuşi am primit gol în prima repriză. Am înscris şi noi după aceea dar cred că se putea mai mult, mai ales că adversarul a avut un om mai puţin pe teren mai bine de o repriză. Am avut superioritate numerică mai bine de o oră şi nu am ştiut să o exploatăm”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite