Târgu-Jiu: Murgan a revenit azi la pregătire cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălin Murgan şi-a reluat azi antrenamentele cu echipa
Mădălin Murgan şi-a reluat azi antrenamentele cu echipa

Mijlocaşul pandurilor a lipsit de la meciul cu Steaua din cauza unei probleme medicale de ultim moment dar azi a revenit la antrenamente. Kamara şi Arrieta au lipsit azi de la antrenamente, ambii acuzând probleme medicale.

Murgan a fost scos din lot cu o zi înaintea partidei precedente deşi figura printre titularii pentru acest meci, fiind înlocuit de Rada- Mijlocaşul a acuzat dureri de gât, el neputând roti capul şi ţinându-l într-o singură poziţie. Medicul echipei l-a diagnosticat cu torticolis, o contractură foarte puternică a muşchilor gâtului, sperând ca acesta să revină în această săptămână la antrenamente. De astăzi Murgan s-a alăturat echipei la pregătire deşi încă mai are probleme cu această contractură.
Pe lista infirmeriei celor de la Pandurii se la află în acest moment Alex Păcurar care a luat o pauză de două săptămâni după ce a suferit o ruptură musculară dar şi Mugurel Dedu care nu e la zi cu pregătirea după operaţia suferită în iarnă.

Azi nu s-au antrenat cu echipa nici Kamara care acuză o contuzie pe coapsă şi nici spaniolul Arrieta care a jucat la echipa a doua în etapa precedentă el suferind o întindere pentru care va lua o pauză de 2-3 zile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite