Târgu-Jiu: Becali, primit cu fluierături de gorjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali s-a oprit în loja lui Condescu şi a discutat cu preşedintele Pandurilor
Becali s-a oprit în loja lui Condescu şi a discutat cu preşedintele Pandurilor

Finanţatorul Stelei a ajuns ieri la Târgu Jiu cu elicopterul dar a plecat cu maşina spre Craiova. Acesta a venit la meci cu puţin timp înaintea debutului partidei poposind câteva minute în loja preşedintelui Marin Condescu.

Pentru prima dată în ultimi ani finanţatorul Stelei nu a mai fost aplaudat la Târgu Jiu, marea majoritate a spectatorilor primindu-l cu fluierături pe Municipal. Acesta a declarat că e supărat pe preşedintele Condescu când a ajuns în stadion şi s-a oprit în drum spre loja oaspeţilor la loja celor de la Pandurii pentru a-l certa pe preşedintele pandurilor că nu i-a răspuns la telefon. Cei doi s-au despărţit însă prieteni, Becali făcând glume pe seama echipei sale.

La finalul partidei finanţatorul Stelei a fost ironic cu jucătorii echipe sale, apreciind că egalul cu Pandurii este un cadou de Paşte: „Cadou de la Dumnezeu acest egal, eşti nebun, cum să nu fiu mulţumit? E cadou de la Dumnezeu de Paşte, la ce am jucat azi. Pai am fost la circ nu la meci! Dar luând în calcul toate elementele noi am câştigat un punct şi astăzi, suntem pe primul loc”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite