Târgu-Jiu: Pandurii au jucat mai prost în superioritate numerică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii n-au pus mari probleme Stelei nici când au avut un om în plus pe teren
Pandurii n-au pus mari probleme Stelei nici când au avut un om în plus pe teren

Pandurii bat pasul pe loc în zona retrogradării şi rămân tot fără victorie în retur, aseară remizând pe teren propriu cu Steaua.

Gorjenii n-au ştiut să profite de avantajul omului în plus nici la meciul cu Steaua, jocul echipei lui Cârţu fiind mai slab pe final de meci după eliminarea lui Ovidiu Petre. Jocul de la Târgu Jiu a părut mai mult unul de uzură în care Panduri s-au apărat foarte bine, la fel ca şi Steaua, atacul rămânând dator de ambele părţi deşi gorjenii au părut să aibă mai mult curaj la acest capitol.

Steaua n-a reuşit să desfacă sistemul defensiv al lui Cârţu având doar un singur şut pe poartă tot meciul dar a plecat cu un punct de la Târgu Jiu, un punct care nu l-a mulţumit nici pe Stoichiţă şi nici pe Beacali. „N-am avut consistenţă în atac, n-am jucat, n-am putut dezvolta jocul pe benzi care era un atuu al Stelei”, constata antrenorul oaspeţilor după meci apreciind că Steaua nu a câştigat nimic din acest egal pentru că adevărul nu contează când luptă pentru titlu ci doar cele trei puncte.

Apărările s-au anihilat reciproc


Ambele echipe s-au chinuit să desfacă apărare adversă dar n-au avut nici una sclipiri în atac, Raskovic fiind destul de activ dar nefiind sprijinit prea mult de echipă. Eliminarea lui Ovidoi Petre la faultul asupra lui Rusu a adus speranţe pentru gorjeni dar echipa lui Cârţu nu a ştiut să profite de avantaj. Apărarea Stelei a funcţionat ireproşabil şi fundaşii lui Stoichiţă au ţinut Pandurii departe de poartă şi i-au obligat să joace cu mingi lungi aruncate la bătaie pe care apoi le-au recuperat. Dacă nu a avut probleme în apărare; Steaua nu a contat în atac, acolo de unde se aşteptau cele mai bune rezultate, Stoichiţă ameninţând înainte de meci că va juca ultraofensiv. „Rămâne un gust amar că n-am dezvoltat jocul cum am fi vrut şi n-am pus probleme în atac”, a concluzionat antrenorul Stelei la fel de dezamăgit ca şi Cârţu care crede că a avut victoria în mână: "Sunt dezamăgit pentru că am avut în mână Steaua, puteam să batem şi să luăm trei puncte mari. Am făcut 24 de puncte dar fotbalul nu se poate juca fără atacanţi”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite