Târgu-Jiu: Cârţu: „Ar fi bine să spargem gheaţa cu Steaua!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cârţu vede cu ochi buni venirea lui Piţurcă la Craiova
Sorin Cârţu vede cu ochi buni venirea lui Piţurcă la Craiova

Antrenorul pandurilor ar fi dorit mai mult timp pentru a pregăti meciul cu Steaua din etapa viitoare, având în vedere şi faptul că a preluat echipa doar de cinci zile.

„Avem un program greu şi programarea aceasta nu ne ajută deloc pentru că vom juca vineri. Speram să jucăm duminică cu Steaua şi să mai pot lucra o perioadă cu băieţii dar meciul acesta a fost programat prea repede”, s-a plâns Cârţu care va avea după aceea un program dificil, Pandurii urmând să joace în apropierea sărbătorii de Paşte în deplasare la Galaţi iar la jumătatea săptămânii următoare fiind programat meciul cu Dinamo din etapa intermediară. 

Tehnicianul şi-ar dori foarte mult o victorie cu Steaua, mai ales că echipa a jucat mulţumitor la meciul cu CFR: „Ar fi bine să spargem gheaţa cu Steaua. Echipa noastră poate să facă orice rezultat. Nu se pot trage concluzii după un singur meci înaintea căruia am făcut două antrenamente dar am avut momente destul de bune în timpul jocului cu CFR Cluj. Puteam să egalăm, dar sunt vechile metehne, nu prea ne creăm ocazii şi nu înscriem”. Cârţu ar dori o victorie sau un rezultat pozitiv cu Steaua şi pentru moralul jucătorilor care, pe lângă pregătirea fizică precară pe care o arată, stau rău şi la capitolul încredere. „Din punctul meu de vedere, şi din discuţiile cu jucătorii, se pare că este vorba de o lipsă de prospeţime fizică dar şi de încredere. O victorie le-ar fi acum foarte necesară pentru ridicarea moralului pentru că victoriile întotdeauna remontează. Dar pentru a o obţine trebuie să avem şi şansă şi mai avem nevoie şi de rezultate indirecte care să ne ajute. Sunt multe lucruri care se pot lega şi ne pot ajuta să ne salvăm.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite