Târgu-Jiu: Cârţu se prezintă din filmul „Misiune Imposibilă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cârţu e al doilea antrenor care revine pe banca echipei gorjene cu aceeaşi misiune aproape imposibilă, salvarea de la retrogradare. În urmă cu doi ani Eugen Neagoe era demis în toamnă şi revenea la echipă după două etape din retur, reuşind o salvare miraculoasă.

„Sunt Tom Cruise în Misiune Imposibilă!” s-a prezentat noul şi vechiul antrenor al pandurilor la prima conferinţă de presă din noul mandat afirmând însă că el crede că Pandurii se poate salva.

Salvarea e la retrogradare – misiune imposibilă?


Cârţu a revenit la Târgu Jiu cu misiunea clară de a salva echipa de la retrogradare, acesta recunoscând că obiectivul pandurilor nu poate fi altul: „Vin cu inima deschisă să încerc să fac ceea ce ştiu eu mai bine, pe baza aceluiaşi program în aşa fel încât să sărim de locul acesta periculos. Trebuie să fim realişti, echipa are ca obiectiv evitarea retrogradării”. Cârţu nu se teme că de numele său ar putea fi legată retrogradarea: „În cariera unui antrenor se întâmplă să şi retrogradeze dar am încredere că echipa se poate salva. Cunosc bine jucătorii şi ştiu cam ce pot. Mă tem de cele trei verbe pe care le conjugăm, a şti, a putea şi a vrea. Ştiu ce valoare au, i-am cunoscut în perioada aceea în care am lucrat cu ei, dar mi-e frică de un verb care e cel mai important şi fără el nu se poate. La vremea în care am plecat era un verb pe care noi îl conjugam bine, pentru că am jucat de la egal la egal cu Urziceniul şi am bătut CFR. Se conjuga bine verbul  „a putea” atunci”.


„Contractul e până la vară doar dacă e un rezultat negativ pentru că se ştie că eu nu antrenez la divizia B. Dacă e bine se prelungeşte, de fapt reactivăm vechea înţelegere şi contractul care a fost reintră în vigoare”.
Sorin Cârţu



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite