Târgu-Jiu: Cârţu a preluat imediat echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cârţu a început munca în seara în are a ajuns la Târgu Jiu
Sorin Cârţu a început munca în seara în are a ajuns la Târgu Jiu

Discuţiile dintre Condescu şi Ciobotariu au avut loc imediat după meci, preşedintele contactându-l imediat pe Cârţu pentru a veni să preia din nou echipa.

Chiar din seara în care a fost contactat, de  la ora 21 Cârţu împreună cu Irimescu şi Lung s-au întâlnit deja cu jucătorii care se aflau încă în canto Burlan şi mi-au cerut ajutorul pentru perioada aceasta dificilă”, a explicat Cârţu precizând că ar fi vrut să preia echipa într-o perioadă mai fastă.  „E o situaţie grea şi dificilă dar am încredere în băieţi că pot să remedieze această situaţie pentru că le ştiu în mare posibilităţile”, a mai spus acesta singurul semn de întrebare fiind în ceea ce priveşte pregătirea fizică.
Despre locul ocupat de Pandurii în acest moment, Cârţu crede că e unul care „dă frisoane”: „Nu este o situaţie disperată dar este o situaţie care trebuie să-ţi dea frisoane. Nu vreau să vorbesc de retrogradare şi din superstiţie dar locul pe care îl ocupăm la ora actuală e unul care îţi dă frisoane şi faci temperatură”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite