Târgu-Jiu: La meciul cu Ceahlăul spectatorii pot intra gratuit la peluze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului gorjean a anunţat că la meciul de azi al echipei Pandurii suporterii pot intra gratuit, fiind o măsură de a readuce publicul alături de echipă după debutul slab de retur.

Astfel, accesul celor care vor dori să intre pe stadionului Municipal la meciul dintre Pandurii şi Ceahlăul Piatra Neamţ va fi gratuit. „Este o măsură prin care dorim să aducem cât mai mulţi spectatori la stadion pentru că echipa are nevoie de susţinerea suporterilor la acest joc. Având în vedere faptul că este un meci important pentru echipa noastră şi pentru configuraţia viitoare a clasamentului. Meciul e programat şi la o oră accesibilă la care mulţi gorjeni vor putea veni la stadion şi îi invităm să ne fie alături în număr cât mai mare”, a explicat vicepreşedintele USMO, Viorel Temelescu pentru site-ul oficial al clubului.

Şi la acest meci ca şi la precedenta partidă vor fi prezenţi şi o serie de deţinuţi de la Penitenciarul Târgu Jiu care au ajutat la deszăpezirea terenului, conducerea de la Pandurii dorind să permanentizeze o astfel de măsură.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite