Târgu-Jiu: Stanca: „Cred că sunt 75-80 % şanse să ne salvăm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun jucător al pandurilor la ultimul meci, portarul Stanca, crede că nu e altă variantă decât victoria la meciul cu Ceahlăul.

Portarul e optimist înaintea meciului de azi şi crede că singura posibilitate pentru echipa sa e victoria: „Din punctul meu de vedere miercuri nu e altă variantă decât victoria. Doar victoria contează pentru că dacă nici pe Ceahlăul nu-i batem, care sunt contracandidată la retrogradare, ce pretenţii să mai avem după aceea când vin meciuri mai grele. Aşa am zis şi cu Internaţional dar nu s-a putut. Alte echipe au o ocazie şi dau un gol sau dau din fiecare ocazie cum a făcut Craiova la ultimul meci”.

Stanca se teme deja de intrarea echipei pe locurile retrogradabile de care este foarte aproape dar e optimist în ceea ce priveşte şansele de salvare: „În momentul de faţă suntem destul de aproape de primul loc retrogradabil dar mai sunt 13 etape de disputat. Se pot întâmpla multe şi şansele eu cred că sunt de 75-80 % să ne salvăm numai că trebuie să băgăm mingea în poartă şi să mai şi câştigăm”.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite