Târgu-Jiu: Bălăeţ: „E obligatoriu să câştigăm cu Ceahlăul!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii au neapărat nevoie de victorie la meciul de azi cu Ceahlăul pentru a ieşi din criza în care se află echipa în acest retur în care n-au reuşit nici o victorie.

„Rămâne să câştigăm cu Ceahlăul şi să ieşim puţin din vrie, perfuzia se goleşte în momentul când nu mai avem şansă. Mai sunt multe puncte puse în joc. Probabil că dacă pierdem inevitabil se va întâmpla ceva, nu ştiu ce pentru că nu mă gândesc la aşa ceva, nu mă gândesc decât să batem miercuri. Egalul este exclus la acest meci pentru că e la fel ca înfrângerea. Ţinând cont de meciurile grele care vor urma, şi pe care nu le considerăm deja pierdute, este obligatoriu să câştigăm cu Ceahlăul!”

Cei patru jucători lăsaţi etapa trecută să se pregătească cu echipa a doua au revenit de ieri la pregătire cu prima echipă dar s-au antrenat separat pentru că nu fac parte din lot. „Ţinând cont de evoluţiile lor din ultimul timp, nu au prins lotul nici acum. Ei fac parte din aceiaşi echipă, se antrenează cu noi dar nu vor face parte din lot la meciul cu Ceahlăul. Era o perioadă scurtă să se mai facă modificări iar jucătorii care au evoluat la Piteşti au dat dovadă că pot duce bine un meci aşa că nu a u intrat în lot”, a mai explicat Bălăeţ situaţia lui Raskovic, Stromajer, Martinovic şi Hidişan.

Pandurii Târgu Jiu – Ceahlăul Piatra Neamţ
Stadion Municipal din Târgu Jiu , miercuri, ora 15:00
Pandurii: Stanca – Popete, Murgan, Chibulcutean, Cardoso – Ghindeanu, Păcurar, Orac, Lazic – Kamara, Tilincă. Antrenor Liviu Ciobotariu.
Rezerve: Mingote, Rusu, Tătaru, Arrieta, Nalaţi, Vranjes, Tremonti.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite