Pandurii deschid balul Ligii I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La ora meciului sunt anunțate temperaturi foarte ridicate
La ora meciului sunt anunțate temperaturi foarte ridicate

Pandurii va întâlni astăzi, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj. Este meciul de debut al campionatului 2012-2013.

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraș, a spus că își dorește foarte mult să obțină un rezultat pozitiv, pentru că debutul este foarte important: „ Îmi doresc foarte mult să învingem, să plecăm cu o victorie pentru a avea un moral bun pentru lungul drum care va fi campoionatul de 34 de etape. Așteptăm să vină lumea la stadion și să fie alături de noi pentruă că vom face tot mposibilul ca rezultatele să fie foarte bune, dacă nu întotdeauna pentru rezultat, măcar pentru efortul depus, ceea ce este foarte important. Partida cu U Cluj nu va fi una ușoară, așa cum o consideră unii, ținând cont de faptul că au pierdut trei sferturi din echipa de anul trecut, dar și-au completat lotul cu jucători cunoscuți . Întotdeauna debutul în campionat va fi foarte greu, pentru că nu știu unde suntem“. 

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că biletele pentru meciul din prima etapă dintre Pandurii şi U Cluj se vor pune în vânzare vineri dimineaţă. Acestea vor putea fi procurate de la casele de bilete între orele 09:00 - 16:30. Preţurile biletelor pentru acest meci sunt următoarele: 5 lei la peluze; 10 lei la tribuna I şi II; 15 lei la tribuna Zero

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite