Târgu-Jiu: Stanca: „Trebuie să vină vremea victoriei şi pentru noi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Stanca crede că a venit vremea victoriei şi pentru Pandurii
Răzvan Stanca crede că a venit vremea victoriei şi pentru Pandurii

Pandurii au plecat ieri spre Piteşti unde vor juca de la ora 17:00 cu Internaţional Curtea de Argeş, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Lotul deplasat la Piteşti include 18 jucători, aceştia efectuând un ultim antrenament la Târgu Jiu înaintea plecării. Este vorba de Stanca, Popete, Cardoso, Chibulcutean, Grecu, Ghindeanu, Păcurar, Murgan, Orac, Kamara, Arrieta, Mingote, Tătaru, Tremonti, Arrieta, Lazic, Tilincă şi Nalaţi.

Titular la partidele din acest retur, portarul Stanca spune că este neapărat nevoie de victorie la acest meci şi crede că poate fi obţinută cu puţin noroc: „Au luat cam toate echipele trei puncte la Internaţional, aşa că, de ce să nu luăm şi noi? Avem nevoie de o schimbare de atitudine în primul rând şi cu multă încredere şi puţin noroc, o să scoatem cele trei puncte. Trebuie să vină vremea victoriei şi pentru noi! Batem la Piteşti şi o să ne recăpătăm încrederea”. Pentru că vor juca în aceste două etape cu două contracandidate la retrogradare, Pandurii au nevoie de toate cele şase puncte pentru a scăpa de zona retrogradabilă este de părere portarul: „Cred că putem lua cele şase puncte ca să mai ieşim din această zonă periculoasă. Nu jucăm cu Dinamo, cu Steaua acum, jucăm cu Internaţional şi cu Ceahlăul, şi nu ar trebui să avem probleme. Este cazul să ne trezim şi să ne mobilizăm”. Starea vremii nu este foarte bună şi de două zile ninge continuu dar Stanca apreciază că nu va conta starea terenului pentru că în acest retur au jucat numai pe terenuri cu nămol. 


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite