Vezi ce spune Petre Grigoraș înainte de derbiul pentru locul I cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraș, antrenorul echipei Pandurii
Petre Grigoraș, antrenorul echipei Pandurii

Petre Grigoraș, antrenorul echipei Pandurii,  s-a declarat încrezător în șansele echipei sale de a scoate un rezultat pozitiv în fața Stelei. Meciul se va disputa duminică, 21 octombrie, pe Stadionuș Municipal din Târgu-Jiu, de la ora 21.30.

Tehnicianul echipei gorjene spune că și un rezultat de egalitate ar fi pozitiv. Acesta a declarat că jucătorii nu se gândesc la banii, ci vor sunt motivați să obțină un rezultat bun: „O victorie cu Steaua ar fi fantastică, un egal e un rezultat foarte bun. Dacă am obţine ceva din acest meci, ne-am menţine în fruntea clasamentului, în primele locuri. Ultimele etape le vom trata serios, iar, dacă la final, vom fi în primele 3-4 echipe, putem spera la altceva în iarnă. Băieţii sunt acum motivaţi 100%. Vreau să ne ridicăm la nivelul adversarilor, iar la final să ne bucurăm pentru un rezultat bun. Noi am demonstrat şi vreau să continuăm, că nu am avut rezultate întâmplătoare. Ar fi perfect să câştigăm. Jucătorii nu se gândesc la bani, 100%. Ei sunt concentraţi la meci, nu-i interesează ce bani sunt pentru prime. Vor să bată liderul, e o motivaţie în plus. Gândul le e la fotbal”.

Petre Grigoraș spune că în meciul de duminică totul va fi posibi, fiind o confruntare deschisă oricărui rezultat: „Nu putem vorbi de o echipă favorită certă în acest meci. Noi acasă am jucat bine, dar şi Steaua a jucat bine în deplasări. Chiar şi la Vaslui, unde a pierdut, a avut multe minute iniţiativa. Steaua e o echipă grea, greu de învins, dar nu putem vorbi că o echipă e favorită certă. Orice rezultat e posibil”.

Pandurii se confruntă cu câteva probleme înainte de confruntarea decisivă pentru locul I cu Steaua. „Vlad este suspendat, Unguruşan, accidentat serios, va mai sta încă 2-3 săptămâni pe margine, Ibeh abia a revenit după zece zile de pauză, Viera a fost la echipa naţională, unde nu a jucat, dar a pierdut din pregătire, iar Maxim a venit răcit cobză de la echipa naţională. Cinci jucători cu care poate începeam titulari“, a spus Grigoraș.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite