Pandurii - Rapid, meci cu grad de risc ridicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 8000 de suporteri sunt așteptați să participe la meci
Peste 8000 de suporteri sunt așteptați să participe la meci

Meciul dintre Pandurii - Rapid este considerat de forțele de ordine cu grad de risc ridicat. La meci sunt așteptați să participe aproximativ 8000 de suporteri.

Porţile de acces se vor deschide începând cu ora 19,30. Accesul spectatorilor în incinta stadionului se va efectua pe bază de documente de acces, astfel: pe la porţile de acces nr.1 şi 2 vor avea acces spectatorii locali şi jurnaliştii acreditaţi, iar pe la poarta de acces nr. 2 în baza sportivă vor avea acces oficialii și oficialităţile locale.

Jandarmii adresează publicului spectator recomandarea să respecte normele de conduită, de fair-play şi să se dea dovadă de spirit civic, astfel putându-se preveni situaţiile care ar putea produce greutăţi în desfăşurarea meciului de fotbal.
Potrivit prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive cu modificările şi completările aduse de Legea 10 din 2012, spectatorilor le este interzis: să pătrundă în stare vădită de beţie sau să consume băuturi alcoolice în arena sportivă; să pătrundă sau să încerce pătrunderea în incinta bazei sportive fără documente de acces sau prin încălcarea normelor legale de acces stabilite de organizator; să introducă în arena sportivă inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen; să introducă sau să încerce introducerea de băuturi alcoolice în arena sportivă, petarde, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă; să refuze prezentarea documentelor de acces şi, după caz, a actelor de identitate, la solicitarea justificată a forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite