FOTOGALERIE Pandurii a depășit Rapidul la toate capitolele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii a fost echipa care a controlat meciul
Pandurii a fost echipa care a controlat meciul

Pandurii a reușit să surclaseze Rapidul și să-și consolideze prima poziția din campionat. Scorul partidei a fost 2-0 pentru echipa gorjeană, prin golurile marcate de Voiculeț și Ibeah.

Galeria Rapidului a fost mult mai numeroasă față de cea a echipei gazdă. Aproximativ 300 de rapidiști au venit la Târgu - Jiu pentru a-și încuraja echipa, în timp ce echipa gazdă a avut o galerie de numai 100 de microbiști. Scorul a fost deschis repede, în min. 4, prin Voiculeț. Pandurii controlează jocul, iar desprinderea are loc în min. 58, prin golul marcat de Ibeah. Rapidul nu a reușit să își creeze nicio ocazie de a marca, iar meciul s-a încheiat cu victoria formației antrenate de Petre Grigoraș. Pe finalul întâlnirii, publicul prezent pe stadionul municipal a făcut valuri minute în șir, iar atmosfera a fost extraordinară.

Click pe poze pentru a vedea FOTOGALERIA!

Rapidiștii au pus mingea în joc, de la centrul terenului, de două ori Galeria pandurilor a fost formată din numai 100 de persoane Pandurii a fost echipa care a controlat meciul

„Noi am ales strategia cea mai bună și jucătorii cei mai buni pentru această partidă, iar victoria este absolut meritată împotriva unei echiep care reușise în etapa trecută să revină de la 2-0. Echipa s-a prezentat foarte bine, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și, vorba lui Voiculeț, s-au spart valurile și la Târgu-Jiu. Am văzut pentru prima oară o ambianță de echipă mare. Strategia noastră a fost să facem presing încă de la începutul meciului și să înscriem repede. Am reușit să facem ceea ce ne-am propus“, a spus antrenorul Petre Grigoraș.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite