Petre Grigoraș după egalul cu ultima clasată: „Cel mai bine pentru noi ar fi fost dacă s-ar fi terminat acum turul campionatului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Pandurii s-a arătat dezamăgit și depășit de situație, pentru a scoate echipa din impasul în care se află.

Petre Grigoraș a declarat că pentru Pandurii ar fi fost cel mai bine ca turul campionatului să se încheie acum: „E clar că, de o săptămână, suntem într-o cădere liberă. Am avut trei meciuri extrem de importante pentru noi. Am început cu cel de la Constanța, cu Viitorul, am continuat cu cel din Cupă cu Dinamo și astăzi cu Severinul. Din păcate, am ratat ambele obiective, acela de a ne consolida poziția a doua. Nu am reușit nici la Comnstan tnța și nu am reușit nici astăzi cu Severinul, cu toate că eram avertizați de jocul bun al lor în deplasare. Am știut că în multe meciuri au pierdut greu în deplasare. Nu am știut să gestionăm situația nici atunci când am condus de două ori. Am avut posibilitatea să ne desprindem și să fim mai liniștiți. Au egalat și și-au creat și ei ocazii. Zaharia a avut două execuții de excepție, mai ales cea de la golul doi, care a fost fantastică. Este foarte greu. Cred că cel mai bine pentru noi ar fost dacă s-ar fi terminat acum turul campionatului, pentru că e foarte greu să scot echipa din impas. Nu găsesc nicio explicație pentru jocul slab și pentru rezultatele din ultimul timp. Era mai mult decât necesară o victorie pentru a ne descătușa puțin și a uita eșecul de la Constanța și eliminarea din Cupă. Ne-am dorit enorm de mult această victorie. Severinul cred că a meritta până la urmă să câștige un punct, pentru că ne-au pus destul de multe probleme. Părem o echipă obosită și cred că suntem o echipă obosită, dar ar fi trebuit să câștigăm indiferent de situație. Jucătorii ar fi trebuit să fie mult mai atenți și să fie mai determinați. Săptămâna aceasta a fost una neagră pentru Pandurii. Trei înfrângeri consecutive și multe semne de întrebare pentru ceea ce se va întâmpla în viitoarele meciuri“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite