Trei suporteri clujeni s-au ales cu dosare penale pentru că au vrut să intre pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La meciul cu Steaua un suporter a reusit să intre pe terenul de joc
La meciul cu Steaua un suporter a reusit să intre pe terenul de joc

Jandarmii gorjeni au întocmit acte de sesizare penală pe numele a trei clujeni care au sărit gardul împrejmuitor dintre tribune şi suprafaţa de joc, cu intenţia de a pătrunde pe teren.

Suporterii, cu vârste de 22 şi 24 de ani, toţi din municipiul Cluj Napoca, au fost opriţi la timp de forţele de ordine. „Au escaladat gardul împrejmuitor dintre tribune şi suprafaţa de joc, cu intenţia de a pătrunde pe terenul de joc, au fost imobilizaţi şi scoşi în afara suprafeţei de joc de către reprezentanţii Poliţiei Locale care asigurau ordinea şi siguranţa în incinta arenei sportive. Suporterii au fost preluați de către jandarmii din cadrul compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale, care le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pătrundere fără drept prin orice mijloace pe suprafaţa de joc, faptă prevăzută de Legea nr. 4/2008 privind prevenirea violenţei în sport cu modificările şi completările ulterioare“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

Pentru asemenea fapte, legea prevede pedeapsa închisorii de la 6 luni la un an şi măsura interzicerii accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de la un an la doi ani. „Dosarul cauzei împreună cu toate actele de constatare, planşele foto şi înregistrările video vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu în vederea atribuirii numărului unic de înregistrare“, a adăugat Alin Ivan.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite