Târgu-Jiu: Gănănău a câştigat a patra oară consecutiv Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrişor Gănănău a câştigat din nou trofeul la Cupa României
Petrişor Gănănău a câştigat din nou trofeul la Cupa României

Pugilistul clubului Pandurii Târgu Jiu, Petrişor Gănănău, este din nou câştigător al Cupei României la Box, acesta ocupând locul I la categoria plus 91 de kg la competiţia rezervată seniorilor care s-a încheiat ieri la Iaşi.

Cupa României a reunit timp de aproximativ o săptămână la Iaşi cei mai buni pugilişti români care s-au luptat pentru a câştiga medaliile puse în joc la această competiţie precum şi trofeul. Astfel, Clubului Pandurii Târgu Jiu a fost reprezentat de trei sportivi pregătiţi de antrenorii Leontina şi Ion Geică. Doi dintre aceştia au reuşit o clasare pe podium, Petrişor Gănănău câştigând trofeul la categoria plus 91 de kg iar Adrian Motorga ocupând locul trei la aceiaşi categorie şi având chiar şanse să treacă de adversar pentru a lupta în finală cu colegul său de la Pandurii.


Cel de-al treilea sportiv al CS Pandurii participant la această competiţie, Veronel Tărău, a pierdut primul meci dar într-un mod care l-a făcut pe antrenorul Ion Geică să fie nemulţumit de arbitrii competiţiei. Acesta a fost declarat câştigător la finalul meciului dar a fost anunţat a doua zi că s-a anulat decizia iniţială.


Pentru Petrişr Gănănău, acesta este al patrulea titlu consecutiv la Cupa României, la categoria plus 91 de kg, el fiind şi campion naţional al României în anul 2009 la aceiaşi categorie.




Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite