Gol splendid marcat de pandurul Maxim la echipa națională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Maxim, jucătorul echipei Pandurii, a reușit să înscrie un gol foarte frumos la meciul de debut de la echipa națională împotriva Andorei.

Fotbalistul formației gorjene a primit mingea în apropiere de mijlocul terenului, a „înșirat“ câțiva adversari și nu s-a mai oprit până în careul Andorei, unde a marcat printr-un șut plasat. Maxim a spus că dedică golul marcat părinților săi: „Sunt bucuros că am reușit să câștigăm și să obținem șase puncte. Mulțumesc să celor care au avut încredere în mine și sper că voi fi selecționat în continuare la echipa națională. Dedic golul pe care l-am marcat părinților mei și familiei mele. Era foarte important să începem cu dreptul această campanie. Cu două victorii o să întâmpinăm meciurile mai grele cu un alt moral. Suntem bine pregătiți fizic. Pentru mine a fost prima dată când am jucat pe acest stadion minunat și sper vor fi în continuare multe victorii“.

Maxim a jucat la echipa a doua a clubului spaniol Espanyol Barcelona. Acesta a venit anul trecut la echipa Pandurii, ca jucător liber de contract.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite