FOTOGALERIE Nea Mărin, lăutarul lui Dinescu, implicat într-un scandal amoros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lăutarul Marin Dădălău, 73 de ani, a petrecut toată noaptea în compania unei femei
Lăutarul Marin Dădălău, 73 de ani, a petrecut toată noaptea în compania unei femei

Constantin Dădălău, în vârstă de 73 de ani, lăutar care a cântat și la conacul lui Mircea Dinescu de la Cetate, a fost protagonistul unui scandal amoros. Acesta a sunat în această dimineață la 112 să anunțe că este blocat în aprtamentul situat într-un bloc din cartierul Lido, din municipiul Târgu Jiu.

Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj au reușit să deschidă ușa, iar în interior era nea Mărin, așa cum e cunoscut, cu o femeie mult mai tânără. „Un vagabond, un hoţ, a venit aseară, nea Mărine, nea Mărine, nea Mărine. I-am dat niște bani. Eu fiind în cameră, mi-a luat și banii, 20 de milioane. Eu am cântat aseară, la Oiță, la poliție. Am venit acasă şi a venit cu fata asta. Cheile le-am avuzt la telefon și acum am găsit telefonul“, a spus nea Mărin.

Pompierii au deschis ușa apartamentului pentru că nea Mărin a uitat unde a pus cheile Lăutarul Marin Dădălău, 73 de ani, a petrecut toată noaptea în compania unei femei Prietenul de ocazie spune că a fost lăsat pe afară de nea Mărin

Imediat, la ușa acestuia a apărut un alt bărbat, care a povestit că bătrânul s-a închis în casă cu femeia ca să se bucure de plăcerile oferite de aceasta: „În seara asta ne-am cunoscut. Mi-a spus că vrea să-i pun niște tablă pe o terasă. Pe fată am luat-o de la Zig-Zag (n.r.-un bar). O cunosc mai demult, dar na... Am venit cu ea la nea Mărin că așa a zis el, că-i oferă cazare și că-i dă ce vrea. A scos și teancul. Avea și euro, și bani. Am avut-o eu prima dată și pe urmă a zis: «Cristu, du-te și ia și tu o bere». Nu mi-a fost frică să o las, că nu e prietena mea, e universală. Nu am închis eu ușa. El a închis-o. Am fost amândoi cu aceeași curvă, ca să-ți spun sincer. Am f....o amndoi. Eu când m-am dus după bere, el a închis ușa și a rămas blocat“.

Amenzi pentru protagoniștii scandalului

În scenă a apărut și mama femeii cu care nea Mărin a rămas închis în casă. „Închideţi camera. Aici e viaţa ei,  chiar dacă a fost să se f...ă, nu e problema dumneavoastră,da? Te-a lăsat pe tine afară ca să nu faci rău. Ce-a făcut? S-a f...t. Vrei să te f...i şi tu?“ , le-a spus aceasta ziariștilor.
Femeia cu care ne-a Mărin a fost a fost amendată cu 500 de lei pentru deranjarea și tulburarea liniștii publice, iar bătrânul lăutar și prietenul său de ocazie cu câte 200 de ei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite