Abia peste trei săptămâni se va cunoaște firma care se va ocupa de modernizarea drumului dintre Rovinari și Bumbești Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferii mai au de îndurat chinul de pe DN 66
Șoferii mai au de îndurat chinul de pe DN 66

Lucrările de modernizare a drumului dintre localitățile Rovinari și Bumbești Jiu vor începe abia spre sfârșitul acestui an.

Mircea Pop, directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADR), a precizat că lucrarea se află încă în faza de licitație și că abia peste trei săptămâni se va stabili societatea care se va ocupa de modernizarea tronsonului din DE 79: „Peste două-trei săptămâni se va stabili societatea care se va ocupa de modernizarea porțiunii cuprinse între Rovinari și Bumbești Jiu. Deja s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la tronsonul dintre Bumbești Jiu și Petroșani“.

Mircea Pop a mai spus că licitația pentru construirea drumului de centură a municipiului Târgu-Jiu va fi finalizată până în luna decembrie, astfel încât lucrările vor demara de anul viitor. Premierul Victor Pont a precizat că această investiție are ca termen finalizare anul 2014.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite