Matei Catrinoiu, liderul PNȚCD Gorj, presupusul denunțător al judecătoarei Mladen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matei Catrinoiu (foto: Gorj Exclusiv)
Matei Catrinoiu (foto: Gorj Exclusiv)

Presupusul denunțător al judecătoarei Carmen Mladen, de la secția civilă a Curții de Apel Craiova, este Matei Catrinoiu, lichidator judiciar și președintele PNȚCD Gorj.

Potrivit oamenilor legii, acesta ar fi fost șantajat și amenințat de magistrat, timp de mai multe luni, cu darea în vileag a relației lor și cu apariția unor imagini compromițătoare. În schimbul tăcerii, liderului PNȚCD Gorj i s-ar fi solicitat suma de 5000. Carmen Mladen a fost reținută, ieri, în urma unui flagrant organizat de procurorii anticorupție, împreună cu iubitul ei, un interlop craiovean alături de care pusese la punct tot planul de șantaj. Judecătoarea a primit mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.
Relația celor doi ar dura de doi ani. Avocatul judecătoarei susține acum că denunțătorul ar fi intrat peste ea într-o cameră de hotel și ar fi violat-o, fapta petrecându-se în mod repetat, sub amenințările liderului politic.
Matei Catrinoiu este căsătorit. Soția sa, Paraschiva, este judecătoare la judecătoria Târgu-Jiu. Matei Catrinoiu a declarat pentru un ziar local că nu poate să comenteze cele întâmplate și că se află cu soția la Târgu Mureș. Același lucru i l-a spus și unui coleg de partid. „L-am sunat să văd ce se întâmplă, dar mi-a spus că nu poate discuta și că este plecat cu soția. Nu cred că-l va afecta acest scandal. Șantajul a fost unul ordinar“, a spus Gheorghe Gorun, vicepreședinte al PNȚCD Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite