Află în ce mod sălbatic l-a ucis Hodoiu pe bătrânul din Albeni, în urmă cu 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hodoiu a fost arestat în toamna anului trecut pentru o altă crimă
Hodoiu a fost arestat în toamna anului trecut pentru o altă crimă

Ancheta desfășurată de procurorul Gheorghe Emil Moța cu privire la crima pe care Marinel Hodoiu, în vârstă de 43 de ani, a comis-o în urmă cu 13 ani a scos la iveală fapte de-a dreptul șocante pe care criminalul le-a comis cu sânge rece.

Marinel Hodoiu  a intrat în curtea bătrânului sub pretextul de a bea apă de la fântâna sa. Imediat cum a pătruns în curte, acesta s-a năpustit cu pumnii și cu picioarele asupra bătrânului Ion Răgălie, în vârstă de 75 de ani/
Criminalul le-a relatat anchetatorilor că avea cunoştinţă că victima deţinea o sumă de bani şi locuia singur. Marinel Hodoiu a intrat în curtea bătrânului sub pretextul de a bea apă din fântâna sa, dar imediat s-a năpustit asupra sa cu pumnii și cu picioarele. „S-a deplasat la locuinţa victimei din comuna Albeni, sat Mirosloveni, situată la cca. 300-400 m de locuinţa tatălui său şi care era izolată şi a aşteptat până la sosirea victimei. După ce victima a intrat în curtea locuinţei, a aşteptat câteva momente, după care a mers la poarta locuinţei şi l-a rugat pe acesta să-l lase să bea apă de la fântână din curtea locuinţei victimei. Învinuitul a pătruns în curtea locuinţei victimei, aplicând acesteia mai multe lovituri cu pumnii până a doborât-o la pământ, după care a continuat să o lovească cu pumnii şi picioarele la nivelul feţei şi toracelui, producându-i numeroase fracturi costale: coastele 1-12. De asemenea, învinuitul relatează că a lovit victima în zona feţei cu mânerul unui briceag tip fluture, cu intenţia de a-i distruge globii oculari, întrucât în penitenciar aflase pe retina victimei e posibil să rămână imaginea autorului omorului. În continuare, învinuitul indică modalitatea de pătrundere în locuinţă pe fereastră, prin escaladare şi descrie amănunţit interiorul locuinţei, locul de unde a luat suma de 25 milioane ROL, o plapumă, o pătură, o oglindă de dimensiuni mici şi o bucată de săpun de casă, precum şi modalitatea în care a părăsit locuinţa“, se precizează în rechizitoriu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite