FOTOGALERIE O elevă de la Colegiul Național «Spiru Haret» i-a urcat pe scaune pe membrii juriului de la «Vocea României»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Mirabela Cismaru, în vârstă de 17 ani, din Rovinari, elevă a Colegiului Național «Spiru Haret» din Târgu-Jiu a avut o interpretare deosebită la emisiunea de maximă audiență «Vocea României» și a reușit să-i facă pe membrii juriului să se urce pe scaune și să danseze pe ritmurile melodiei.

Maria a cântat piesa Mercy, din repertoriul cântăreței Duffy, și a reușit să treacă de proba audițiilor pe nevăzute. Marius Moga și Horia Brenciu s-au întors și au început să danseze pe scaune, urmați de Loredana și Smiley, care au dansat cu spatele la concurentă. Gorjeanca i-a uimit pe membrii juriului cu vocea ei. Moga și Brenciu s-au bătut ca să o atragă pe Maria în echipa lor. „Horia are un fel al lui de a-si atrage concurentii. E un fel de paun", a spus Moga despre Brenciu. În final, Maria Cismaru l-a ales pe Moga: „Cred ca ma potrivesc mai bine cu Moga", a fost reactia concurentei.

Click pe fotografii pentru a vedea FOTOGALERIA



Adolescenta din Rovinari este înscrisă la cursurile de canto de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu și solista a trupei Anonim Band. Maria a câștigat numeroase premii la festivalurile de muzică din țară.

image
image
image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite