Bebelușul malnutrit a decedat într-un spital din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bebeluşul de şase săptămâni, care a fost adus sâmbăta trecută, la spital de mama acestuia, a decedat la Spitalul de Urgență din Craiova.

Copilașul cântărea numai două kilograme, mai puțin decât avea la naștere. Bebelușul a fost adus în stare foarte gravă la spital, iar medicii au rămas stupefiați de starea acestuia. Copilașul s-a stins din viață astăzi, pentru că era prea slăbit să mai lupte.
Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva, doar în cărţile de medicină mai erau copii cu o stare biologică aşa de degradată. Arată ca un schelet pe care mai este doar pielea", a precizat Cristina Căliman, directorul adjunct al Spitalului de Urgență Târgu-Jiu.

 Mama bebelușului, Loredana Iacob, a spus că a observat că respiră greu când a vrut să-l schimbe: „I-am dat să mănânce vineri seara, piept, l-am schimbat peste noapte, iar de dimineaţă, când să-l schimb din nou, nu mai respira normal. L-am văzut slab, am mai întrebat doctorii, dar îmi ziceau că până la trei luni poate face icter, că aşa e el mai slăbuţ". Loredana Iacob suferă de o dizabilitate psihică. Polițiștii o cercetează acum pentru infracțiunea de omor. De asemenea, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a demarat o anchetă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite